WWW

Nedan beskrivs användarvillkoren och disclaimer som gäller genom hela hemsidan.

Användarvillkor

Denna webbplats, madeleinelindberg.com ägs och drivs av Madeleine Lindberg. Genom att besöka eller använda denna webbplats godkänner du dessa användarvillkor och vår Integritetspolicy. Om du inte godkänner dessa användarvillkor och vår Integritetspolicy bör du inte använda denna webbplats.

Alla konstverk, design, text, illustrationer, bilder, videos, information, logotyper och programvara på madeleinelindberg.com skyddas av upphovsrätt enligt upphovsrättslagen (SFS 1960:729). Skyddet innebär att dessa inte får återges eller tillgängliggöras för allmänheten utan tillstånd från rättighetshavaren.

Integritetspolicy

Madeleine Lindberg värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Vi kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss eller som vi samlat in på sidan genom cookies. De personuppgifter som madeleinelindberg.com behandlar är ditt namn, e-postadress och IP-adress. Vi lämnar inte ut personuppgifter eller annan personlig information.

Sidan kan innehålla länkar till andra webbplatser. Denna Integritetspolicy gäller enbart sidan. När du länkas till annan webbplats bör du läsa den personuppgiftspolicy som gäller för den sidan. Notera att madeleinelindberg.com inte tar ansvar för andra webbplatsers behandling av dina personuppgifter.

Internet

Foto: © www.pixabay.com

Disclaimer

Madeleine Lindberg avser inte medvetet eller omedvetet att förolämpa eller kränka upphovsrätt eller immateriella rättigheter för någon enhet. Till det bästa av madeleinelindberg.com kunskap används allt innehåll, bilder, videoklipp, ljud, bilder etc. i enlighet med upphovsrättslagen (1960:729).

Text: © Madeleine Lindberg www.madeleinelindberg.com